"T Bargehuuske

Het Bargehuuske is zo oud als Kampeerboerderij Jort van Gossen, rond 200 jaar oud.

Het huisje is gebouwd als stalletje voor de varkens de de kippen, in de nok van het bargehuuske werden de duiven gehouden.

Toen Trijn en Jort in de jaren 60 gasten in de boerderij gingen ontvangen, gingen er ook gasten in het huisje slapen. Vooral bij grote groepen en kinderkampen werd het huisje zomer's bewoond door de begeleiding van de groepen.

Het 200 jaar oude huisje werd door de jaren heen steeds poreuzer, dus in de zomer van 2019 is Jort (zoon van Gossen en Akky, kleinzoon van Jort en Trijn) begonnen aan de renovatie.  

In de zomer van 2020 de verbouwing een feit, het vernieuwde Bargehuuske is zover om weer nieuwe gasten te ontvangen. Aan de buitenkant van het huisje is vrijwel niks veranderd, in het Bargehuuske zelf des te meer! Waar eerder varkens, kippen en duiven woonden is nu een knus 2 persoons huisje ontstaan.

Het huisje beschikt over een open keuken met vaatvasser, oven en gasfornuis, een knus woonkamer-gedeelte en een slaapkamer voor 2 personen. De badkamer beschikt over toilet en douche. Buiten heeft u een heerlijk plekje om in het zonnetje te zitten.

Overige facaliteiten die zijn inbegrepen: Linnenpakket, handdoekpakket, vaat- en theedoekpakket, koffiezetapparaat (geschikt voor pads of losse koffie dmv piston), waterketel, Wi-Fi, TV, broodrooster en in overleg kunt u de wasmachine en droger in de boerderij tegen een geringe betaling gebruiken.

Wij hopen u graag te ontvangen in ons schattige kleine huuske!

Jort, Marlieke, Sara en Nina

06 23884556 of 06 20216294


Het Bargehuuske is geschikt voor maximaal 2 personen, helaas kunnen er geen huisdieren mee, roken is binnen niet toegestaan.